Avoinna

KE-TO klo 15-22

PE-LA klo 15-24

tervetuloa vanhalle kaupalle

Konttori, 9 Maalis 2021

uniikkia tunnelmaa

Vanha Kauppa on persoonallinen ja nostalginen olutravintola ja puoti. Valtavirtaa vastaan uiva pieni perhevetoinen Vanha Kauppa on täysin itsenäinen anniskeluravintola. Kiinteistössä toimivan Panimo Hopan taproomina ja ulosmyyntipisteenä toimiva Kauppa tarjoaa kattavan olutvalikoiman lisäksi laajan valikoiman erilaisia juomia aina kahvista grappaan. Puodista löydät Hopan tuotteiden lisäksi paikallisia herkkuja sekä siidereitä ja limonadeja. Kaupan miljöö ja sisustus heijastelee rakennuksen pitkää historiaa kauppakartanona ja luo ravintolaan uniikin tunnelman. Viihtyisä, eurooppalaistyylinen, laajan asiakaskunnan omaava Kauppa järjestää myös tunnelmallisia ja intiimejä livemusailtoja. Kesäkaudella sisäpihalle avautuva Beer Garden tarjoaa rennon miljöön kesäpäivän viettoon.

valikoima

Panimo Hopan hanatuotteet ja laaja valikoima juomia moneen makuun

Puoti

Kaupan Puodista löydät paikallisia herkkuja. sekä Panimo Hopan ulosmyyntituotteet

tapahtumat

Livemusaa ja tapahtumia 

vanhan ajan charmia modernilla twistillä

Vanha Kauppa, entinen Heinonen & Laurikainen Oy:n liikerakennus on valmistunut vuonna 1925. Sen pitkä historia paikallisena sekatavarakauppana ja ostoskeskuksena antaa rakennukselle oman viehätyksensä. Ravintolan tiskillä ylväänä seisova kassakone on kaupan alkuperäistä esineistöä vuodelta 1928. Vaikka sisustuksessa on otettu rakennuksen historia sekä valmistumisvuosi huomioon ei ravintola kuitenkaan ole mikään museo vaan edistyksellinen seurustelupaikka, jonka lämminhenkinen ja rauhallinen miljöö poikkeaa postiivisella tavalla valtavirrasta.

Alkuperäinen kassakone vuodelta 1928,      Vanha Kauppa, 3 Maalis 2021

Kauppakoira Leksa,
Vanha Kauppa, 17 Kesä 2020

Yksityiskohdat luovat tunnelmaa ,
Vanha Kauppa, 3 Maalis 2021

Entinen konttoritila,
Vanha Kauppa, 20 Maalis 2021

Kesäpäivän tunnelmia,
Vanha Kauppa, 25 Heinä 2019

Hopan panimo,
Vanha Kauppa, 30 Elo 2018

Oluiden lisäksi laaja valikoima juomia

moneen makuun

Viinit

Siiderit

Alkoholittomat

Gluteenittomat

Kauppasali
Vanha Kauppa, 8 Syys 2020

Kabinetti 
Vanha Kauppa, 11 Helmi 2020

Yksityistilaisuudet

vanhan kaupan kabinetti

Vanha Kauppa tarjoaa myös yksityistiloja juhliin, ryhmille ja kokouksiin. Tiloissa valkokangas ja tykki. Kahvittelujen lisäksi buffetruokailumahdollisuus. Kysy lisää niin mietitään yhdessä Teille sopiva paketti.

Ryhmille (10+ hlöä) soveltuvat Panimo Hopan oluttastingit järjestetään myös Kaupan tiloissa. Rennossa maistelutilaisuudessa tutustutaan neljään Hopan olueen ammattilaisen avulla. 

fiFinnish